Αναπληρούμενα Δοχεία Ηλίου – Εναλλακτική επιλογή στα δοχεία μιας χρήσης

Η Adams Gas έχει καθιερωθεί στο εμπόριο αερίων για πάνω από 20 χρόνια, προμηθεύοντας πελάτες χονδρικής και λιανικής πώλησης και είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε απαίτησή σας δοχείων αερίων. Είμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ που ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ στο Ηνωμένο ΒασίλειοUK.

Τα αναπληρούμενα δοχεία μας έχουν τεράστια επιτυχία ως εναλλακτική επιλογή των δοχείων μιας χρήσης. Οι περισσότεροι διανομείς μας παρέχουν και τις δύο επιλογές, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής στον τελικό πελάτη.

Το δοχείο 2L αποτελεί μια θαυμάσια προσθήκη στην γκάμα των αναπληρούμενων δοχείων αερίου ηλίου δωρεάν ενοικίασης, που είναι διαθέσιμα μαζί με τα μεγέθη 9.4L και 20L. Η φιάλη 2L γεμίζει 50 μπαλόνια latex 9”, η φιάλη 9.4L γεμίζει 150 και η φιάλη 20L γεμίζει 400 latex μπαλόνια 10”.

Κύριος στόχος μας είναι τα σημεία πώλησης να μπορούν να προσφέρουν μια εναλλακτική επιλογή των φιαλών μιας χρήσης, όπου οι πωλητές λιανικής πώλησης θα μπορούν να προσφέρουν την επιλογή αναπλήρωσης στους πελάτες που δεν χρειάζονται τα μεγαλύτερα μεγέθη των 9 ή 20 λίτρων. Οι επιστρεφόμενες φιάλες θα ζητούνται με τον συνήθη τρόπο, αλλά με την διατήρηση της επιλογής δωρεάν ενοικίασης.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τους ρυθμιστές για τα αναπληρούμενα δοχεία και άλλο εξοπλισμό.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την σελίδα επικοινωνίας για να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γίνετε ένας των διανομέων μας.